Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 284 гостя.

Урядовий портал

Книга – це друг! Скоріш читай і все знай!

Переглядів: 2269
03.04.2017 - 11:52

29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня  дитячого читання. В цей день бібліотекарі запросили юних читачів ЗОШ № 7 взяти участь у вечірці в казковому стилі за книгою «Аліса в країні див» англійського письменника Льюїса Керрола, якому в цьому році виповнилось 185 років.

Завітавши до бібліотеки, діти здійснили незвичайну подорож у чарівний світ казки. Вони зустріли на своєму шляху химерних персонажів, пережили цікаві випробування. Разом з Алісою, Білим Кроликом, Чеширським котом, птахом Додо, Герцогинею, Королевою, Капелюшником діти пережили неймовірні пригоди в Дивокраї. Читачі бібліотеки із захопленням прийняли участь у конкурсах: «Зменшена Аліса», «Намалюй коло», «Розмалюй троянду». Дуже сподобалось їм грати в «Крокет», фотографуватися з усмішкою Чеширського кота, а потім під жваву музику танцювали веселий танок з персонажами казки.

Діти отримали велике задоволення від спілкування з героями улюбленої книги. Вони усвідомили, що читання – це захоплююча гра уяви, творчий процес, який дає ні з чим не зрівняну насолоду.

На цьому тиждень дитячого читання не закінчується. Ми запрошуємо читачів на виставку-сюрприз, а який це сюрприз – ви дізнаєтесь, завітавши до нас.

Мерщій до бібліотеки!

29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня  дитячого читання. 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня  дитячого читання. 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня  дитячого читання. 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня  дитячого читання.