Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Державна атестація Школи мистецтв міста Бахмут

Переглядів: 2072
03.04.2017 - 11:55

З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.

Відкрила Державну атестацію публічна презентація, де директор Школи мистецтв Гринь Є.В. представила колективу членів експертної комісії під керівництвом голови президії ради директорів шкіл естетичного виховання Донецької області, директора Костянтинівської школи мистецтв Кошкіна О.А. та розкрила напрямки та види діяльності Школи мистецтв міста Бахмут.

Надалі членам комісії, викладачам та гостям Школи була представлена літературно-музична композиція «Прийди, весно, прийди красна» у стилі етнічних свят весняно-обрядового циклу.

Творчий зв’язок Школи з закладами культури міста продемонстрував інноваційний проект Школи мистецтв міста Бахмут та Бахмутського краєзнавчого музею, екскурсійно-тематичний концерт «Шляхами козацької слави». Музичний супровід у виконанні творчих колективів і солістів школи дуже гармонійно доповнив цікаві розповіді екскурсоводів музею про історію Бахмуту, розвитку козацтва та культури старовинного краю.

В рамках експертизи закладу викладачами школи були проведені відкриті уроки, які отримали високу оцінку комісії.

Кульмінацією атестаційних заходів став звітний концерт Школи мистецтв міста Бахмут «Мальовнича моя Україна», який пройшов у БАХМУТСЬКОМУ МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА.

У фойє Центру культури гостей та мешканців міста зустрічала камерна музика у виконанні народного аматорського колективу інструментального ансамблю «Дивертисмент» та виставка кращих творчих робіт учнів та викладачів художнього відділення Школи.

Звітний концерт подарував слухачам феєрію музики та неперевершене свято мистецтва, який отримав високу оцінку присутніх на концерті начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Певної А.В., заступника начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Шмельової С.В., заступника міського голови Точоної В.В., начальника Управління культури Бахмутської міської ради Максименко М.С., начальника відділу культури і туризму Бахмутської райдержадміністрації Кучера А.О. та членів атестаційної комісії.

Творчий колектив учнів та викладачів Школи мистецтв міста Бахмут продемонстрував високий рівень професійної підготовки та майстерності. Але ми впевнені, що це не останній крок творчого зростання на музичному Олімпі. 

З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.З 28 по 30 березня 2017 року Школа мистецтв міста Бахмут проходила державну атестацію, в рамках якої було проведено низку концертних та методичних заходів.

Останні статті на сайті