Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бібліотека відкрита для всіх

Переглядів: 1688
04.04.2017 - 07:10

Традиційно на весняних канікулах в центральній міській бібліотеці проходить Тиждень дитячої та юнацької книги.

Цього року він відбувся з 27 березня по 2 квітня під назвою «Книжкова країна».

Протягом тижня проводились цікаві екскурсії, на яких присутні мали можливість познайомитися з бібліотекою: її відділами, функціями та традиціями. Працівники бібліотеки розповіли про додаткові послуги, які надаються користувачам.

Протягом тижня відвідувачами були підоблікові Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації, учні шкіл, студенти медичного ліцею та молодь міста. До уваги гостей була представлена книжкова виставка «Молодіжний меридіан»,  презентовані книжкові новинки, а також проведені огляди: «Книги-ювіляри», «Молодий струмінь в сучасній літературі».

Присутні взяли активну участь в опитуванні «Чому я читаю». З особливим інтересом вони прослухали інформації про пам’ятники літературним героям. Про історію книги присутні могли дізнатись з відео повідомлення «Цікаві факти книжкового життя». Юним читачам дуже сподобались ігри: бібліоквест «Поверни героя в книжку», «Допоможи бібліотекарю», «З книги – на екран». Переможці конкурсів отримали від бібліотеки призи і подарунки.

Книга – це знання, мудрість, істина. Вона – наш друг і помічник.

З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна». З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна». З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна». З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна». З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна». З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна». З 27 березня по 2 квітня відбувся Тиждень дитячої та юнацької книги під назвою «Книжкова країна».

Останні статті на сайті