Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Духовна зустріч в бібліотеці

Переглядів: 1775
04.04.2017 - 07:20

Напередодні Великодня, 3 квітня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулася духовна зустріч до найбільшого релігійного свята, яке відзначають навесні. Читачі бібліотеки зі шкіл № 1, № 5, № 11 зустрілися з настоятелем Свято-Преображенського храму отцем Костянтином.

Він розповів присутнім про традиції свята Пасхи, про важливість молитви і відвідування храму. Отець Костянтин розповів також про обов’язкове дотримання кожною людиною Заповідей Божих, про Любов Божу до всіх людей.

Настоятель відповів на всі запитання дітей і дорослих та благословив їх на добрі справи, побажав Віри, Надії, Любові. На згадку про зустріч він подарував усім присутнім іконки Світлого Христового Воскресіння.

3 квітня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулася зустріч дітей з настоятелем Свято-Преображенського храму отцем Костянтином.3 квітня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулася зустріч дітей з настоятелем Свято-Преображенського храму отцем Костянтином.3 квітня 2017 року в міській бібліотеці для дітей відбулася зустріч дітей з настоятелем Свято-Преображенського храму отцем Костянтином.

Останні статті на сайті