Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

На Донеччині до місцевих бюджетів направлено понад 2,2 мільярда гривень

Переглядів: 1812
10.04.2017 - 10:36

Саме таку суму податкових надходжень отримали місцеві громади регіону у першому кварталі 2017 року, що на 616 млн грн або на 37% більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Зокрема, з початку року спостерігається суттевє зростання середньомісячного показника надходжень до місцевих бюджетів Донецької області – на 206 млн гривень. Таким чином, за підсумками першого кварталу 2017 року щомісяця до місцевої казни надходить понад 750 млн гривень. Таке збільшення надходжень передусім є результатом плідної співпраці працівників територіальних органів фіскальної служби Донеччини з місцевими громадами, платниками податків та органами місцевого самоврядування.

Як завжди, лідируючі позиції у формуванні бюджетів належать податку на доходи фізичних осіб – 58% від загального збору. За три місяці поточного року надійшло 1,4 млрд грн зазначеного податку.

Друге місце в наповненні місцевої казни залишає за собою екологічний податок. Цьогоріч вже надійшло понад 256 млн грн, що складає 17% від загального збору.

Третя сходинка у наповненні місцевих бюджетів області належить землекористувачам області, які у першому кварталі цього року перерахували до бюджету більш  ніж 206 млн грн, або 9% від загального збору.