Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Майстер-золоті руки 2017

Переглядів: 3196
11.04.2017 - 12:05

Щороку Бахмутський міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради проводить конкурс для хлопців та дівчат 5-8 класів «Майстер-золоті руки».

Мета конкурсу – виявлення та підтримка обдарованих дітей, підготовка до самостійної трудової діяльності, виховання естетичного смаку, популяризація виготовлення виробів із деревини та обмін досвідом роботи при виготовленні виробів.

Цього року конкурс пройшов на базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням, у якому взяли участь 8 шкіл міста Бахмута. 10 вихованців зі своїми вчителями прийшли проявити себе та поборотися за призові місця.

У номінації «Контурне випилювання» (учні 5-6 класів) призові місця посіли:

  • І місце – Іванова Катерина, учениця Бахмутської школи №4;
  • ІІ місце – Босий Владислав, учень Бахмутської школи №5;
  • ІІІ місце – Свистун Богдан, учень Бахмутського НВК №11.

У номінації «Токарна обробка» (учні 7-8 класів) призові місця посіли:

  • І місце – Івченко Сергій, учень Бахмутської школи №4;
  • ІІ місце – Дегтярьов Олександр, учень Бахмутської школи №5;
  • ІІІ місце – Григоренко Олексій, учень Бахмутського НВК №11.

Вітаємо переможців та бажаємо досягти нових висот!

Щороку Бахмутський міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради проводить конкурс для хлопців та дівчат 5-8 класів «Майстер-золоті руки». Щороку Бахмутський міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради проводить конкурс для хлопців та дівчат 5-8 класів «Майстер-золоті руки». Щороку Бахмутський міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради проводить конкурс для хлопців та дівчат 5-8 класів «Майстер-золоті руки». Щороку Бахмутський міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради проводить конкурс для хлопців та дівчат 5-8 класів «Майстер-золоті руки». Щороку Бахмутський міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради проводить конкурс для хлопців та дівчат 5-8 класів «Майстер-золоті руки».