Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Верховна рада України

Мобілізація громадян за для розширення можливостей в Луганській та Донецькій області

Переглядів: 1134
12.04.2017 - 05:56

Впродовж третього місяця в Бахмуті реалізується проект «Мобілізація громадян за для розширення можливостей в Луганській та Донецькій області».

Протягом зазначеного часу було організовано 4 групи самодопомоги на території міста та селищ Клинове та Покровське, учасники яких активно брали участь у тренінгах на тему «Права людини», «Децентралізація», «Мобілізація ресурсів громад».

Найближчим часом заплановано проведення тренінгів з написання проектів. Результати  програми будуть реалізовані групами самодопомоги.

Проект «Мобілізації громад за для розширення можливостей» впроваджується структурою ООН  спільно з Українським жіночим фондом у 20 громадах Донецької та Луганської областей на територіях, контрольованих урядом України. Спільний проект втілюватиме підходи до розвитку територій, заснований на правах людини та гендерній рівності. Ефективна децентралізація політичної влади, встановлення процесів прийняття відповідальних рішень, відновлення планування та обслуговування, спрямоване на задоволення потреб кожної людини, жінок і чоловіків, дівчат і хлопчиків, а також на підвищення рівня безпеки та соціальної згуртованості, сприятиме зміцненню миру і запобіганню подальших конфліктів в Україні.