Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Екологічний нон-стоп «Земля у нас одна»

Переглядів: 2001
24.04.2017 - 15:36

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшов екологічний нон-стоп «Земля у нас одна», присвячений Міжнародному дню Матері-Землі.

Протягом тижня учні 5-8 класів, під керівництвом учителів природничого циклу, готувались до марафону подій, пов’язаних зі святом Землі. Діти старанно вчили пісні про природу, самостійно вибирали вірші для виступів на сцені, репетирували хореографічні композиції та прикрашали актову залу стіннівками, намальованими власноруч. Школярі, від мала до велика, намагалися показати свою причетність та проявити повагу до масштабного екологічного дійства. Можливо, саме тому масовий захід, який організували педагоги Наталя Кастрюліна та Ганна Сітало на чолі з заступником директора з навчально-виховної роботи Оксаною Приходько, пройшов грандіозно, яскраво, захоплююче.

Декілька годин нон-стопу пролетіли, як одна мить… Конкурси знавців природи, ігри з глядачами, «Зелені» естафети, вікторини «Еко-бумеранг», бліцтурніри «Хитромудрі запитання», малювання плакатів наживо перед присутніми, номери художньої самодіяльності – все було настільки різноманітним та цікавим, що ні хлопцям ні дівчатам не хотілося розходитись навіть після заходу. Коридорами школи ще довго лунали мелодії улюблених пісень, було чутно віршовані рядки та палке обговорення «Обіцянок», тих що учасники нон-стопа присвятили Земній кулі. І ніхто не сумнівався в тому, що після таких тематичних еко-заходів у світі стане ще більше чистоти та відповідальності за вразливе, тендітне навколишнє середовище. А вселюдський символічний прояв любові до нашої планети буде спонукати кожного з нас і надалі долучатися до акцій, спрямованих на охорону та збереження рідної Матері-Землі.

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшов екологічний нон-стоп «Земля у нас одна», присвячений Міжнародному дню Матері-Землі. У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшов екологічний нон-стоп «Земля у нас одна», присвячений Міжнародному дню Матері-Землі. У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшов екологічний нон-стоп «Земля у нас одна», присвячений Міжнародному дню Матері-Землі. У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшов екологічний нон-стоп «Земля у нас одна», присвячений Міжнародному дню Матері-Землі. У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшов екологічний нон-стоп «Земля у нас одна», присвячений Міжнародному дню Матері-Землі.

Останні статті на сайті