Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Донеччина: надходження податку на доходи фізичних осіб демонструють стабільне зростання

Переглядів: 1780
03.05.2017 - 13:04

За три місяці 2017 року сплачена платниками Донеччини до зведеного бюджету країни сума податку на доходи фізичних осіб перевищила відмітку у 2 млрд грн, що на 25% більше показника аналогічного періоду 2016 року.

Чверть сплаченого податку на доходи фізичних осіб, а саме майже 484 млн гривень, спрямовано до державного бюджету країни. Крім того, на підтримку української армії платники військового збору до держбюджету перерахували 97 млн гривень. 

Відповідно 75%, або 1 млрд 424 млн грн, від загальної суми надходжень залишились в розпорядженні місцевих бюджетів області, а це значна підтримка у фінансуванні місцевих громад для розвитку та благоустрою регіону.

Загалом, податок на доходи фізичних осіб становить 54% всіх надходжень до зведеного бюджету країни від платників Донецької області. Основними чинниками, які впливають на зростання надходжень зазначеного податку, насамперед, є збільшення рівня мінімальних заробітних плат та постійна робота фахівців фіскальної служби області, направлена на боротьбу з нелегальною працею та виплатою заробітних плат у «конвертах».

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що з 1 січня 2017 року розмір мінімальної заробітної плати становить 3200 гривень.

Шановні роботодавці, подбайте про соціальну захищеність ваших працівників і пам’ятайте, що бізнес повинен бути не тільки успішним, але й соціально-відповідальним!

Останні статті на сайті