Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 142 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Найсильніші легкоатлети міста серед школярів

Переглядів: 2288
05.05.2017 - 06:07

26-29 квітня,  в програмі міської Спартакіади серед загальноосвітніх шкіл міста (повних та неповних), яка щорічно проводиться міським центром "Спорт для всіх", спільно з Управлінням з питань фізичної культури та спорту, на спортивній базі стадіону «Металург», пройшли змагання з легкої атлетики.

У яких  прийняли участь команди усіх шкіл міста (187 осіб). Програма змагань: 100м, 200м, 400м, 800м, 1500м, стрибки в довжину, стрибки у висоту, естафета. За сумою набраних очок усіма членами команди визначалися команди - чемпіони та призери.

Серед неповних шкіл І-ІІ акредитації, кращими стали:

І місце - ЗОШ № 9

ІІ місце - ЗОШ № 1

ІІІ місце - ЗОШ - інтернат

Серед повних шкіл І-ІІІ акредитації кращими стали:

І місце - ЗОШ № 18

ІІ місце - ЗОШ № 12

ІІІ місце - ЗОШ № 10

Переможці та призери нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту. Вітаємо всіх учасників, які показали кращу фізичну підготовку і бажаємо подальшого спортивного вдосконалення.

Найсильніші легкоатлети міста серед школярів  26-29 квітня на спортивній базі стадіону «Металург», пройшли змагання з легкої атлетики. У яких  прийняли участь команди усіх шкіл міста.Найсильніші легкоатлети міста серед школярів  26-29 квітня на спортивній базі стадіону «Металург», пройшли змагання з легкої атлетики. У яких  прийняли участь команди усіх шкіл міста.Найсильніші легкоатлети міста серед школярів  26-29 квітня на спортивній базі стадіону «Металург», пройшли змагання з легкої атлетики. У яких  прийняли участь команди усіх шкіл міста.Найсильніші легкоатлети міста серед школярів  26-29 квітня на спортивній базі стадіону «Металург», пройшли змагання з легкої атлетики. У яких  прийняли участь команди усіх шкіл міста.Найсильніші легкоатлети міста серед школярів  26-29 квітня на спортивній базі стадіону «Металург», пройшли змагання з легкої атлетики. У яких  прийняли участь команди усіх шкіл міста.

Останні статті на сайті