Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 145 гостей.

Донецька обласна рада

У Бахмуті відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики

Переглядів: 1714
10.05.2017 - 09:24

6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Бахмуту, Вугледару, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Соледару, Торецька та Сєвєродонецька (Луганська область). Для проведення церемонії відкриття змагань були запрошені Майстри спорту України міжнародного класу, неодноразові учасники Олімпійських ігор Наталія та Олексій Семенови, а також Майстер спорту України з легкої атлетики Юлія Курило.

На дистанції 100м серед чоловіків впевнену перемогу з нормативом Майстра спорту України у непрофільному для себе виді здобув Богдан Єгоров (10.4h). Нагадаємо, що у лютому Богдан став срібним призером зимового чемпіонату України у приміщеннях в стрибках у довжину (7.71м). На дистанції 110м з бар’єрами Олег Кукота показав результат 14.5с. Кирило Приходько переміг на дистанції 200м (22.8h), а Віктор Некрасов був кращим на 400м (50.6h). У бігу на 3000м першим став Артем Алфімов (8:38.9h), який у цьому році вже перемагав на чемпіонаті України серед юніорів на цій дистанції. Результати змагань серед чоловіків за посиланням.

Серед жінок 100-метрівку виграла представниця ДВУОР ім. С.Бубки Кристина Юрчук (12.5h). Ганна Нелепа стала першою в стрибках у висоту (1.65м). На дистанції 1500м перемогла Ольга Дибка (4:57.5h), а на дистанції 3000м Ганна Макарова (11:17.0h) — чемпіонка України з півмарафону 2017 року серед молоді.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Федерації легкої атлетики Донецької області.

Вітаємо наших спортсменів  та їх тренерів, та бажаємо їм тільки перемог!

6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.6 травня на стадіонах «Металург» та «Авангард» м. Бахмута відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.