Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

До світлого Дня Перемоги

Переглядів: 1190
12.05.2017 - 06:44

День перемоги над нацизмом залишиться для нас назавжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.

10 квітня відбулися міжгурткові змагання з ракетомодельного спорту гуртка «Ракетомоделювання» Бахмутського міського центру технічної творчості дітей та юнацтва, присвячені Дню Перемоги. Десять вихованців змагалися між собою за звання кращого ракетомоделіста. Хлопці дуже старалися. Кожна ракета вийшла індивідуальна.

За результатами змагань переможцями стали учні школи-інтернату:

І місце – Нісс Микола,

ІІ місце – Яковлев Артем,

ІІІ місце – Варонкин Дмитро.

Вітаємо нашим юних переможців та бажаємо нових висот!

10 квітня відбулися міжгурткові змагання з ракетомодельного спорту гуртка «Ракетомоделювання» Бахмутського міського центру технічної творчості дітей та юнацтва, присвячені Дню Перемоги.10 квітня відбулися міжгурткові змагання з ракетомодельного спорту гуртка «Ракетомоделювання» Бахмутського міського центру технічної творчості дітей та юнацтва, присвячені Дню Перемоги.10 квітня відбулися міжгурткові змагання з ракетомодельного спорту гуртка «Ракетомоделювання» Бахмутського міського центру технічної творчості дітей та юнацтва, присвячені Дню Перемоги.10 квітня відбулися міжгурткові змагання з ракетомодельного спорту гуртка «Ракетомоделювання» Бахмутського міського центру технічної творчості дітей та юнацтва, присвячені Дню Перемоги.

Останні статті на сайті