Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Своїми руками для рідної мами

Переглядів: 2472
12.05.2017 - 07:41

11 травня 2017 року в міській бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас «Своїми руками для рідної мами». Він відбувся за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF і був присвячений Дню Матері, який відзначається в другу неділю травня.

Бібліотекарі розповіли про історію цього зворушливого свята, закликали бути гідними материнської любові. Під керівництвом педагога-організатора кімнати школяра «Дружба» Ткаченко А.Р.,  учні НВК № 11 і читачі бібліотеки виготовляли подарунок для найближчої, найдорожчої, найріднішої людини в світі – для Мами. Кожна дитина старанно, з любов’ю робила свій кошик з квітами. Вийшли вони гарними, різнокольоровими, яскравими, і, без сумніву, будуть найдорожчим подарунком для мами.

11 травня 2017 року в міській бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас «Своїми руками для рідної мами». 11 травня 2017 року в міській бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас «Своїми руками для рідної мами». 11 травня 2017 року в міській бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас «Своїми руками для рідної мами». 11 травня 2017 року в міській бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас «Своїми руками для рідної мами».

Останні статті на сайті