Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Лекція на тему: "Права та обов'язки неповнолітніх"

Переглядів: 3242
18.05.2017 - 07:31

15.05.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк в рамках реалізації меморандуму про спільну діяльність із Благодійним фондом "Наснага", провела лекцію для студентів 1-го курсу Соледарського професійного ліцею на тему: "Права та обов'язки неповнолітніх" .

Під час заходу Оксана Болотюк проінформувала студентів про існування системи безоплатної правової допомоги в Україні, її місію, цінності, напрямки діяльності Бахмутського бюро правової допомоги. Також під час лекції студенти жваво дискутували про те, які ж права та обовязки, відповідальність мають підлітки. Студенти дізнались про види цивільної дієздатності залежно від віку особи, вік кримінальної відповідальності, вік, з якого особа має право вільно обирати місце проживання, звернутися до суд'ової інстанції, почати трудову діяльність, укласти шлюб та багато іншого.

15.05.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк провела лекцію для студентів 1-го курсу Соледарського професійного ліцею на тему: "Права та обов'язки неповнолітніх".15.05.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк провела лекцію для студентів 1-го курсу Соледарського професійного ліцею на тему: "Права та обов'язки неповнолітніх".

Останні статті на сайті