Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

До Дня вишиванки у бібліотеці

Переглядів: 1387
23.05.2017 - 08:03

З метою збереження українських традицій та їх популяризації серед мешканців міста, 19 травня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 було проведено фольклорні посиденьки «Бабусин рушник».

Ведуча заходу розповіла присутнім історію української народної вишивки, яка сягає своїм корінням у глибину століть, про орнаменти вишивок, технічні прийоми вишивання та їх розмаїття. Народна майстриня Якуш Т.А. представила свої вироби та довела, що за допомогою нитки і голки можливо створити унікальні вишиті вбрання. За чашкою чаю присутні (члени клубу «Фенікс» та «Вдохновение») поділилися своїми спогадами про бабусині вишиванки та враженнями від робіт майстрині. Лунали вірші та пісні про наші обереги.

19 травня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 було проведено фольклорні посиденьки «Бабусин рушник». 19 травня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 було проведено фольклорні посиденьки «Бабусин рушник». 19 травня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 було проведено фольклорні посиденьки «Бабусин рушник». 19 травня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 було проведено фольклорні посиденьки «Бабусин рушник».