Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Передостанній тиждень навчального року у Бахмутській школі №18

Переглядів: 1429
23.05.2017 - 11:46

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського добіг кінця передостанній тиждень навчального року.

Майже всі останні весняні дні у навчальному закладі були насичені різноманітними подіями. Класні керівники разом зі школярами готували виховні години до урочистостей, якими був наповнений травень. Так, учні 5-А класу на чолі з класним керівником Іриною Мироненко підготували теплий, лагідний та по-домашньому затишний захід, який присвятили Міжнародному дню матері. Красиво, щиро, діти висловили всім присутнім мамам слова любові та вдячності за їх турботу, ласкаве серце, чудодійну материнську молитву, що оберігає кожного з нас упродовж життя.

Яскраво, радісно та інтерактивно пройшов Всесвітній день вишиванки у 1-Б класі. Незабутнім зробили цей день для своїх вихованців педагог школи Ольга Петриченко та класний керівник 3-А класу Уманської школи №5 ім. В.І.Чуйкова Ірина Кащенко. Між класними колективами різних шкіл під час проведення свята було встановлено зв'язок по скайпу, за допомогою якого учасники заходу привітали один одного.

У святкуванні Дня Європи активну участь взяли учні 7-А класу. Підлітки разом із класним керівником Катериною Родиновою відвідали бібліотечну філію №2, де познайомились з тематичними виставками, зацікавлено прослухали виступ бібліотекарів та приєднались до обговорення за круглим столом. Семикласникам сподобалась вікторина, яку провели бібліотечні фахівці – неординарні питання спонукали присутніх звернутись до книг та Інтернет-ресурсів.

Такі емоційно насичені дні надовго залишаються у пам’яті учнів, позитивно впливають на психічний стан дітей, надають наснаги, як до спілкування, так і до навчання та формують у маленьких громадян України бажання займати активну життєву позицію.

Передостанній тиждень навчального року у Бахмутській школі №18Передостанній тиждень навчального року у Бахмутській школі №18Передостанній тиждень навчального року у Бахмутській школі №18

Останні статті на сайті