Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Час спілкування майбутніх педагогів з учнями ЗОШ №18

Переглядів: 2480
25.05.2017 - 14:00

Напередодні свята Останнього дзвоника учні 2-Б класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського мали змогу поспілкуватись із майбутніми педагогами міста Бахмута.

Під час проведення виховного заходу «Наші чудові шкільні роки…» студенти педагогічного училища розповіли другокласникам про свято Останнього дзвоника, яке на крилах теплого весняного вітру щороку приносить травень. Малеча з захопленням слухала легенду про те, чому свято Дзвоника не позначено в жодному календарі, хоча буває в житті кожної людини.

Майбутні вчителі в ігровій формі перевіряли знання школярів з математики, української мови та природознавства. Діти завзято відповідали на питання, самостійно складали математичні задачки, пригадували народні прикмети про весну та літо. На згадку про зустріч, насичену позитивними емоціями майбутні третьокласники написали починаючим педагогам листи-подяки та намалювали яскраві листівки з гарними побажаннями.

Час спілкування швидко минув, але, крім спогадів, у всіх залишилась надія, що в наступному навчальному році педагогічні колективи шкіл Бахмута обов’язково поповняться ініціативними, творчими та активними молодими кадрами. Завдяки таким зустрічам, майбутнє школи формується уже сьогодні!

Час спілкування майбутніх педагогів з учнями ЗОШ №18Час спілкування майбутніх педагогів з учнями ЗОШ №18Час спілкування майбутніх педагогів з учнями ЗОШ №18Час спілкування майбутніх педагогів з учнями ЗОШ №18Час спілкування майбутніх педагогів з учнями ЗОШ №18