Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

ExportUA

Відкритий чемпіонат України з триатлону

Переглядів: 2289
29.05.2017 - 05:27

20 травня на Фестивальному причалі Набережної у Дніпрі відбувся  відкритий чемпіонат України з триатлону.

Дводенний фестиваль об'єднав професіоналів і любителів, дітей та дорослих, спорт і свято. В ході спортивного заходу спортсмени змагалися в плаванні,  велоперегонах та бігу. Фестиваль проходив протягом двох днів і в ньому могли взяти участь як професійні спортсмени, так і аматори. При цьому, небуло абсолютно ніяких вікових обмежень, оскільки триатлон - це саме той вид спорту, який поєднує не тільки плавання, біг і велогонку, а й людей, які бажають перевірити себе на витривалість та мужність. Цього року учасники були розділені на любителів і професіоналів, яких очікували змагання різного ступеня інтенсивності. Крім того, в цьому році спортивні змагання набрали рекордну кількість любителів тріатлону - сто п'ятнадцять чоловік.

Представник Бахмута Юрій Кожуховский взяв участь в цих екстремальних змаганнях (температура води 13 градусів, в якій потрібно було пропливти дистанцію 750 м, а також пробігти 5 км і подолати 20 км на велосипеді), охарактеризував їх, як тренувальні перед основним стартом - "Харківським Айронменом 70,3", який відбудеться 27.08.2017. Результат - 8 місце серед 115 учасників, вся дистанція подолана за 1 годину, 16 хвилин, 20 секунд.

Вітаємо спортсмена та бажаємо нових перемог на шляху самовдосконалення!

20 травня на Фестивальному причалі Набережної у Дніпрі відбувся  відкритий чемпіонат України з триатлону. 20 травня на Фестивальному причалі Набережної у Дніпрі відбувся  відкритий чемпіонат України з триатлону. 20 травня на Фестивальному причалі Набережної у Дніпрі відбувся  відкритий чемпіонат України з триатлону. 20 травня на Фестивальному причалі Набережної у Дніпрі відбувся  відкритий чемпіонат України з триатлону. 20 травня на Фестивальному причалі Набережної у Дніпрі відбувся  відкритий чемпіонат України з триатлону.