Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Верховна рада України

В Артемівській установі виконання покарання (№6) відбулося свято останнього дзвоника

Переглядів: 1489
29.05.2017 - 05:34

26 травня 2017 року в Бахмутській установі виконання  покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) для неповнолітніх ув’язнених, які впродовж 2016/2017 навчального року були учнями Бахмутської вечірньої (змінної) школи ІІ-ІІІ ступенів №1 при установі, проведено свято останнього дзвоника.

З привітальними словами до учнів звернулися виконуюча обов’язки заступника директора школи Міносян А.Г. та класний керівник 11-А класу Кіндякова Л.М. Вчителі побажали дітям, сміливо робити свій вибір. Вчитися, працювати і творити! Щоб знання, які вони отримали протягом навчального року, стали у нагоді.

Також неповнолітніх ув’язнених привітала спеціаліст відділу із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ірина Ярош, та побажала дітям не лякатися труднощів і не шукати легких шляхів у житті, обираючи власну дорогу. Будувати своє майбутнє так, щоб воно було дуже цікавим і наповненим!

В Артемівській установі виконання покарання (№6) відбулося свято останнього дзвоника В Артемівській установі виконання покарання (№6) відбулося свято останнього дзвоника В Артемівській установі виконання покарання (№6) відбулося свято останнього дзвоника