Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Урядовий портал

Підведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2016-2017 навчальний рік

Переглядів: 3033
31.05.2017 - 07:21

Відповідно до плану роботи відбулось засідання колегії Управління освіти під головуванням начальника Марини Рубцової з питань закінчення навчального року.

На порядок денний винесено питання про підсумки атестації педагогічних працівників навчальних закладів та керівних кадрів у 2016-2017 навчальному році. Заступник начальника Оксана Карпець зробила ґрунтовний аналіз проходження атестації працівниками, відмітивши її позитивні моменти, наголосивши на необхідності дотримання вимог нормативних документів. Її доповідь доповнила завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк, зупинившись на роботі експертної групи при атестаційній комісії Управління освіти.

Про рівень управлінської діяльність керівників шкіл щодо організованого завершення 2016-2017 навчального року, підготовки до проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання доповіла головний спеціаліст Управління освіти Анна Орел. За результатами виїзного методичного дня у школах №№2, 5, 10, 11, 12, 18, 24 зясовано, що в закладах здійснюється належний контроль за забезпеченням умов для оптимального виконання навчальних програм, підготовки випускників до ДПА, грубих порушень законодавства в частині завершення 2016-2017 н. р. не виявлено.

До відома керівників було доведено питання про результативність роботи навчальних закладів з обдарованими учнями у 2016-2017 н. р., підсумки їх участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях. Глибокий аналіз роботи показав, що роботу з обдарованими дітьми протягом цього навчального року проведено на достатньому рівні. Наголошено на цілорічній систематичній роботі вчителів зі здібними і обдарованими учнями з підготовки їх до інтелектуальних змагань, залученні до олімпіад, конкурсів, турнірів претендентів на нагородження медалями, свідоцтвами з відзнаками.

Також було обговорено питання про рівень управлінської діяльності щодо організації та проведення місячника військово-патріотичного виховання. З означеного питання перед керівниками виступила спеціаліст Управління Людмила Анісімова. У перевірених школах №№2, 4, 9 та Бахмутському ЦТКЕ відзначено достатній рівень проведення виховної роботи з даного напрямку у відповідності до нормативно-правових документів та рекомендацій Управління освіти. Здійснювана робота у навчальних закладах в цілому забезпечує системність військово-патріотичного виховання молоді, формує в них національну ідентичність на кращих прикладах мужності і звитяги українських патріотів. Рекомендовано поповнювати експонатами та матеріалами музеї, історичні кімнати, музейні кімнати, залучати учнів до активного вивчення постатей, які брали участь у бойових діях у Другій світовій війні та за єдність України.

Наприкінці засідання начальник Управління освіти Марина Рубцова винесла на розгляд присутніх проект Програми розвитку освіти на території м. Бахмута на 2017-2020 роки і запросила до активного обговорення, внесення пропозицій.

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Підведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2016-2017 навчальний рікПідведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2016-2017 навчальний рікПідведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2016-2017 навчальний рікПідведено підсумки роботи навчальних закладів Управління освіти Бахмутської міської ради за 2016-2017 навчальний рік