Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»

Переглядів: 2385
02.06.2017 - 12:17

1 червня 2017 року міська бібліотека для дітей підготувала і провела конкурсно-розважальну програму «Країна чудес і загадок».

Захід відбувся на святково-прикрашеному бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF. Бібліотекарі розказали дітям про День захисту дітей – свято, яке відрізняється не тільки сміхом і радістю, але й наявністю свого власного прапора. Зелений колір прапора символізує  зростання, гармонію, свіжість і родючість; земна куля – спільний дім для кожної дитини; а стилізовані фігурки дітей всіляких забарвлень говорять про розуміння і терпимість.
Різнокольоровим і яскравим вийшло літнє панно, створене з дитячих побажань. Веселі конкурси, вікторини, рухливі ігри, солодкі призи  –  все це залишило незабутні враження, безліч позитивних та чудових моментів у вихованців пришкільного табору «Капітошка» ЗОШ № 7, а також у читачів бібліотеки, які були присутні на святі.
Бібліотекарі привітали дітей з початком літніх канікул, побажали всім миру, сонця, здійснення мрій.

Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»Святковий майданчик «Країна чудес і загадок»

Останні статті на сайті