Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Забавні пригоди на книжковій планеті

Переглядів: 3355
08.06.2017 - 12:45

8 червня 2017 року міська бібліотека для дітей провела літературний квест «Забавні пригоди на книжковій планеті» для вихованців пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5.

Захід відбувся на бібліомайданчику за підтримки DREAMactions – спільного проекту  CANactions та WNISEF. Квест – це нове покоління ігор для дітей. Для літературного квесту бібліотекарі підготували дуже цікаві і різноманітні завдання: вікторини на літературну тематику, інтелектуальні ігри, конкурси «Що в скриньці знаходиться», «Відгадай на дотик», пантоміму «Німий» та інші. Діти брали активну участь і були в захваті від веселих завдань. Справжньою пригодою стали пошуки золотого ключика на майданчику біля бібліотеки. Кожен учасник проявив активність, показав широту кругозору, вміння виходити зі складних ситуацій, тому захід вийшов не тільки розважальним, але і пізнавальним.

Забавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планетіЗабавні пригоди на книжковій планеті