Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Сьогодні більше 40 відкритих онлайн-курсів безкоштовно можна освоїти через он-лайн ресурс «Prometheus»

Переглядів: 1277
08.06.2017 - 13:56

За два роки існування Prometheus зібрав понад 115 тисяч зареєстрованих слухачів і зараз на сайті проекту доступно більше 40 курсів у сфері ІТ, комунікацій, підприємництва та інших областей, а також, до вже звичних тем, додалися нові, зокрема - цикл курсів для  школярів, хто хоче підготуватися для успішного складання ЗНО з української мови та літератури, історії, математики.

Навчання має цілий ряд переваг: відбувається у зручний час, відео-лекції, тести та форум доступні цілодобово; проходити курси можливо не виходячи з дому чи в дорозі, для цього необхідно мати доступ до Інтернету; навчатися можна на комп’ютері, планшеті чи телефоні -  сайт підлаштується під будь-який пристрій. Навчання на курсах проводиться безкоштовно.
Нині в Артемівському міському  центрі зайнятості безробітним пропонується взяти участь у навчанні на онлайн - платформі за одним із восьми напрямів. Станом на перше червня 108 безробітних, що перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості зацікавилися можливістю отримання додаткових знань  за допомогою онлайн – курсів,  40 із них  вже пройшли таке навчання та отримали  відповідні сертифікати. Фахівці Артемівського міського центру зайнятості також долучилися до навчання на Prometheus .
Тож, охочі вчитись – долучайтесь!
Додаткову інформацію щодо громадського проекту відкритих онлайн- курсів  можна отримати в Артемівському міському центрі зайнятості за адресою: м.Бахмут, вул. 60 років утворення СРСР, 13 або за телефоном – 3-00-81

Останні статті на сайті