Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Випускний вечір у Бахмутському МЦДЮ

Переглядів: 2910
09.06.2017 - 11:57

На початку червня у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулося довгоочікуване свято – урочистий випускний вечір, на якому були підведені підсумки роботи за 2016-2017 навчальний рік.

Кожен мріє, щоб всі бажання збувалися, а життя звучало, як приємна мелодія. Саме тому свято мало символічну назву «Як по нотах».
На урочистому вечорі 11 випускників отримали свідоцтва про закінчення курсу навчання у Бахмутському МЦДЮ. Кращі вихованці були відзначені грамотами та солодкими призами за яскравий прояв таланту та активну участь у міських заходах. За цілеспрямованість і копітку працю, значні досягнення вихованців були нагороджені кращі педагоги Центру. А за плідну співпрацю та активну участь у житті Центру були відзначені подяками батьки дітей та педагоги шкіл міста. Зробили свято по-справжньому яскравим виступи творчих колективів Центру.
Шляхи у вихованців різні: комусь подобаються звуки музики, комусь – запах фарби і білизна мольберта, а хтось найбільше хоче стати істориком, журналістом або психологом. Займаючись у гуртках міського Центру дітей та юнацтва, кожен бажаючий має можливість розвинути свої творчі та інтелектуальні здібності, розкрити свій потенціал і вибрати майбутню професію.

Випускний вечір у Бахмутському МЦДЮВипускний вечір у Бахмутському МЦДЮВипускний вечір у Бахмутському МЦДЮВипускний вечір у Бахмутському МЦДЮ

Останні статті на сайті