Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 156 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

”Eco-school” у Бахмутській школі №12

Переглядів: 1424
09.06.2017 - 12:23

Організація літніх мовних таборів – це дуже своєчасний проект, бо Україна зробила свій європейський вибір, і тому знання іноземних мов набуває нині пріоритетного значення.

Робота літнього мовного табору ”Eco-school” у Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 розпочалася Днем урочистого відкриття табору – Opening Party. Мета мовного табору – дати гарний старт довгоочікуваним літнім канікулам та створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок володіння іноземними мовами та для роботи в командах.
На відкриття зібралися учні 5-8 класів та вчителі. Вони об’єдналися у чотири загони. Діти на чолі з учителями англійської мови Ларисою Богданцевою, Іриною Горбажий та Тетяною Пухальською, учителями французької мови Валентиною Неклесою та німецької мови Галиною Дроновою представляли свої загони творчими виступами. На святі відкриття табору можна було побачити різноманітні танцювальні номери, пісні англійською, французькою та німецькою мовами у виконанні учнів і, навіть, флешмоб. Діти активно брали участь у запропонованих конкурсах та вболівали за своїх товаришів. Цікавим був конкурс малюнку на асфальті, темою якого були слова давнього філософа Зено «The goal of life is living in agreement with nature» («Ціль існування – життя в гармонії з природою»).
Після закінчення свята всі були в гарному настрої та заряджені позитивними емоціями на цілий день. Саме цей день і став гарним стартом довгоочікуваних літніх канікул.
Робота табору триває, на дітей чекають нові зустрічі, нові відкриття, цікаві ігри, вікторини тощо.

”Eco-school” у Бахмутській школі №12”Eco-school” у Бахмутській школі №12”Eco-school” у Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті