Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Ввсеукраїнський турнір з триатлону стартовал в Полтаві.

Переглядів: 2038
09.06.2017 - 12:49

У Полтаві 2-4 червня   на Леваді поблизу Ворскли розіграли нагороди з триатлону в турнірі «Триатлон, Полтава, Спринт 2017» серед любителів і професіоналів.

Триатлон — випробування сил у плаванні, їзді на велосипеді та бігу. Серед 260 учасників зібралося майже 180 любителів та 80 професіоналів. У чоловіків кращими стали Антон Блохін (Харків) та Іван Меншиков (Донецька область), а серед жінок не було рівних Софії Приймі (Львів). Представник Бахмута Юрій Кожуховский, який цілеспрямовано тренується у бігу на довгі дистанції, в том числі марафонські,  з метою підготовки до основного старту "Харківського Айронмену 70,3", який відбудеться 27.08.2017,  взяв участь у цих змаганнях. У своїй віковій підгрупі він показав третій результат уступив переможцю усього 60 секунд. Дистанцію 750 м проплив за 11.45, пробіг 5 км за 18.40 і подолав 20 км на велосипеді за 36.12 показав загальній час 1 час 8 мін 51 сек. Вітаємо спортсмена та бажаємо нових перемог на шляху самовдосконалення!

Ввсеукраїнський турнір з триатлону стартовал в Полтаві.Ввсеукраїнський турнір з триатлону стартовал в Полтаві.Ввсеукраїнський турнір з триатлону стартовал в Полтаві.Ввсеукраїнський турнір з триатлону стартовал в Полтаві.Ввсеукраїнський турнір з триатлону стартовал в Полтаві.

Останні статті на сайті