Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Про здоров’я – англійською

Переглядів: 2449
12.06.2017 - 12:14

Добігає кінця другий тиждень перебування юних знавців англійської мови у пришкільному мовному таборі “Happy Hearts”, який другий рік працює у Бахмутській загальноосвітній школі №5.

40 учнів 5-6 класів інтенсивно та весело занурюються в англомовне середовище протягом дня. Цього року ключовою темою табору була тема здоров’я та здорового способу життя. Як правильно харчуватися, як зберегти та поліпшити своє здоров’я, який вид спорту вибрати – відповіді на всі ці питання діти отримали на організованих вчителями англійської мови заходах. Методичні матеріали, отримані в ході участі у проекті “Go Camp”, лягли в основу мовленнєвих вправ, творчих проектів, інсценізацій. Рухливі ігри, фізичні вправи з інструктажем англійською теж сприяли удосконаленню мовленнєвих навичок та укріпленню здоров’я школярів.
Окремий день був присвячений великій пізнавальній грі краєзнавчої спрямованості. Подорож по п’ятьох островках, що включала складання з пазлів карт, відповідей на питання вікторини, розгадування чайнвордів та загадок, поширили знання дітей про країни, мова яких вивчається – Велику Британію, США, Канаду, Австралію і, звісно, про нашу рідну Україну.
Робота мовного табору добігає кінця, але сподіваємось, прагнення до нових знань в дітей отримає новий імпульс.

Про здоров’я – англійськоюПро здоров’я – англійськоюПро здоров’я – англійськоюПро здоров’я – англійськоюПро здоров’я – англійськоюПро здоров’я – англійською