Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Цікаве та корисне для вихованців пришкільного майданчика Бахмутської школи №5

Переглядів: 1753
12.06.2017 - 12:18

Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров'я – це період вільного спілкування дітей.

Підтримуючи цю ідею, на базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням в період з 29.05 по 21.06 організована робота літнього оздоровчого пришкільного майданчика для дітей молодшої та старшої груп.
Протягом другого тижня роботи майданчика в день біолога школярі відвідали шкільну екологічну тропу «Чудовий світ» і дізнались багато цікавого про рослини та тварин своєї місцевості, а також про історичну та екологічну значимість Четверикова струмка, який протікає на території школи.
У день веселих майстрів діти розкривали свої таланти у малюванні на аркушах, а також в сучасному напрямі – боді-арті, вийшло дуже весело й оригінально!
На день іменинника був організований пікнік в рекреаційній території школи. Вихованці привітали іменинників, які народились влітку, віршами та солодощами, а потім всі дружно грали у різноманітні ігри на свіжому повітрі.
Завдяки творчим та дбайливим керівникам літнього пришкільного майданчика Марині Гаркавенко, Дар’ї Скакун, Юрію Лєсєву діти не тільки оздоровлюються, а й розкривають свій творчий потенціал.
Сучасні діти дуже активно прагнуть спілкування, тому літні оздоровчі пришкільні майданчики є не тільки корисними, але й приємними для них.

Цікаве та корисне для вихованців пришкільного майданчика Бахмутської школи №5Цікаве та корисне для вихованців пришкільного майданчика Бахмутської школи №5Цікаве та корисне для вихованців пришкільного майданчика Бахмутської школи №5Цікаве та корисне для вихованців пришкільного майданчика Бахмутської школи №5

Останні статті на сайті