Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Поліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпеки

Переглядів: 2153
14.06.2017 - 14:06

14 червня 2017 року у міському парку Бахмута відбувся День безпеки дорожнього руху, який проводився Бахмутським відділом поліції за сприянням Бахмутської міської ради та міського голови Олексія Реви.

Школярі змагалися на символічних зупинках, де кожен з учасників показав свої знання правил дорожнього руху та практичні навички. Небайдужі з цікавістю спостерігали за дійством, а учні, які вболівали за свої команди крокували разом з учасниками квесту по величезній абетці та за допомогою яскравих зупинок вивчали ази Правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі. За підсумками змагань, команда навчально-виховного комплексу №11, визнана найкращою. Вона і виборола І місце. 

Всі команди-учасниці отримали подарунки від організаторів конкурсу.

Поліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпекиПоліцейські Бахмута влаштували для дітей свято дорожньої безпеки

Останні статті на сайті