Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

ExportUA

Волонтери студентської молоді Бахмута збирали думки та побажання бахмутчан щодо благоустрою прилеглої території ставка «Північний»

Переглядів: 2061
21.06.2017 - 06:15

За ініціативи Бахмутської міської  ради  та за підтримки  громадської організації «ДІЯ», волонтери студентської молоді Бахмута збирали думки та побажання бахмутчан щодо благоустрою прилеглої території ставка «Північний».

 Дане опитування проводилося в рамках  Українсько-Польської програми «Успішні локальні громади», у якій бере участь Бахмутська міська рада. Перехожих просили відповісти на запитання «Які елементи благоустрою прилеглої території ставка «Північний» є найбільш затребувані?».

В цілому було зібрано близько 200 цікавих ідей: хтось хоче станцію для човнів, хтось набережну. Багато мешканців висловили побажання,  щоб біля ставка встановили сміттєві баки, а відпочивальники нарешті навчилися прибирати після себе сміття.

За підсумками проведеного аналізу, виявилось, що жіноча частина опитаних  першочерговою необхідністю вважає покос трави та облаштування пісочного пляжу з тентами від сонця. А ось чоловікам більше до вподоби організація зони активного відпочинку: катання на човнах, рибалка, волейбол, тощо. Найбільше ж побажань надійшло по оновленню  старого дитячого майданчика, що знаходиться біля  ставка «Північний».

Серед інших пропозицій – розчистка водойми від осоки, встановлення альтанок, лавок, біотуалетів, будівництво пристані, ремонт під’їзних шляхів, літнє кафе з морозивом, безкоштовний Wi-Fi, тощо.

Отож, попереду багато роботи ….»

За ініціативи Бахмутської міської  ради  та за підтримки  громадської організації «ДІЯ», волонтери студентської молоді Бахмута збирали думки та побажання бахмутчан щодо благоустрою прилеглої території ставка «Північний». За ініціативи Бахмутської міської  ради  та за підтримки  громадської організації «ДІЯ», волонтери студентської молоді Бахмута збирали думки та побажання бахмутчан щодо благоустрою прилеглої території ставка «Північний». За ініціативи Бахмутської міської  ради  та за підтримки  громадської організації «ДІЯ», волонтери студентської молоді Бахмута збирали думки та побажання бахмутчан щодо благоустрою прилеглої території ставка «Північний». За ініціативи Бахмутської міської  ради  та за підтримки  громадської організації «ДІЯ», волонтери студентської молоді Бахмута збирали думки та побажання бахмутчан щодо благоустрою прилеглої території ставка «Північний».

Останні статті на сайті