Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

03 липня 2017 року в 12.30 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 102 сесія (II пленарне засідання) Бахмутської міської ради.

Переглядів: 993
03.07.2017 - 13:18

В ході засідання були прийняті рішення з питань:

  1. Про затвердження передавального акту майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, яке використовувалося комунальним закладом охорони здоров’я «Міська лікарня № 2 м. Бахмута», що передається на баланс комунального закладу охорони здоров`я «Бахмутська центральна районна лікарня».
  2. Про затвердження передавального акту майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, яке використовувалося комунальним закладом охорони здоров’я «Бахмутська дитяча лікарня», що передається на баланс комунального закладу охорони здоров`я «Бахмутська центральна районна лікарня».
  3. Про затвердження Положення про Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради у новій редакції.
  4. Про затвердження Статуту Комунального закладу охорони здоров’я «Бахмутська центральна районна лікарня» у новій редакції.
  5. Про припинення права постійного користування земельними ділянками, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.
  6. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.
  7. Про затвердження  Положення про  відділ   з питань   державного архітектурно-будівельного контролю Бахмутської міської ради у новій редакції. 
  8. Різне.

В розділі «Різне» :

ВИСТУПИЛА: Мельникова С.Л. – проінформувала присутніх про роботу центральної районної лікарні за попередній місяць.

ВИСТУПИЛА: Кіщенко С.І. – запросила усіх присутніх взяти участь в заходах присвячених Дню визволення міста від проросійських терористів, які відбудуться 05 липня 2017 року.

На  цьому  пленарне засідання 102 сесії було закрито.

Останні статті на сайті