Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

На Донеччині ліквідовано крупний «конвертаційний центр» з обігом понад 1 мільярд гривень

Переглядів: 1179
11.07.2017 - 11:44

Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань, оперативного управління та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з працівниками Прокуратури Донецької області в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків), припинено діяльність міжрегіонального «конвертаційного центру» з обігом понад 1 мільярд гривень.

Організаторами «конвертаційного центру» стали мешканці м. Миколаєва, які надавали підприємствам реального сектору економіки Миколаївської, Донецької, Дніпропетровської, Київської, Харківської, Львівської та інших областей країни послуги з мінімізації податкових зобов’язань та конвертації безготівкових коштів у готівку за винагороду у сумі 2,5% від проконвертованих грошових коштів.

За результатами 11 обшуків, проведених у м. Миколаєві в офісних приміщеннях, за місцями проживання учасників групи та у транспортних засобах вилучено грошові кошти на загальну суму понад 602 тис. грн, 35 печаток суб’єктів господарської діяльності та 4 факсиміле, документи бухгалтерського та податкового обліку, 111 чекових книжок, 131 банківську картку, 19 мобільних телефонів, комп’ютерну та оргтехніку.

Крім того, з метою забезпечення відшкодування збитків, нанесених державі, накладено арешт па 54 банківські рахунки 21 суб’єкта господарювання.

Досудове розслідування триває.