Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 73 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Українські військові отримали допомогу від Олексія Реви та Бахмутської громади

Переглядів: 1607
28.07.2017 - 10:59

27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.

Міському голові Бахмута Олексію Реві надійшов лист від бахмутчанина, який служить на передовій у Волноваському районі. Український боєць пояснив, що через недостачу військової амуніції його товариші по службі з 28-ї бригади написали подібні листи головам своїх міст з проханням надати допомогу в придбанні такого важливого спорядження. Зокрема, сам бахмутчанин зауважив, що їх підрозділу дуже необхідна військова оптика.

За особисті кошти Олексія Реви був придбаний бінокль і прилад нічного бачення, представники міської ради та громадськості Бахмута зібрали для військових маскувальні сітки, продукти харчування та засоби особистої гігієни. Спільно з військовослужбовцями Цивільно-військового співробітництва «CIMIC. Бахмут » вантаж було доставлено.

 Для командування та військовослужбовців також передали вітальну адресу від міського голови Олексія Реви.

Наприкінці зустрічі військовослужбовці виразили слова вдячності Бахмутській громаді та особисто Олексію Олександровичу, який першим відгукнувся на прохання солдат.

27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.27 липня 2017 року представники Бахмутської міської ради доставили на передову для українських бійців продуктові набори, засоби особистої гігієни, а найголовніше - необхідну військову оптику.