Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Податковою міліцією викрито центр мінімізації сплати митних платежів

Переглядів: 1457
30.08.2017 - 05:48

Працівниками податкової міліції ДПІ у м. Краматорську ГУ ДФС у Донецькій області викрито діяльність групи осіб, які надавали підприємствам реального сектору економіки Дніпропетровської, Харківської, Запорізької та Рівненської областей послуги з мінімізації сплати митних платежів при імпорті товарів з Російської Федерації на тимчасово непідконтрольну територію Донецької області, використовуючи схему «перерваного» експорту товарів.

Учасники групи використовували реквізити та банківські рахунки підконтрольних підприємств – експортерів. В період з 2016 по теперішній час, з використанням реквізитів підконтрольних СГД, надавали послуги з ввезення продуктів харчування на тимчасово непідконтрольну територію Донецької області через Російську Федерацію по контрактах із підконтрольними нерезидентами, зареєстрованими на Кіпрі та в Республіці Абхазія без проведення відповідного митного оформлення на адресу підконтрольного СПД.

Загальний обсяг операцій проведених через підприємства, що входили до складу групи протягом 2016-2017 років склав близько 100 млн. гривень.

Під час проведення оперативно-слідчих заходів виявлено та вилучено 8 печаток суб’єктів господарювання, грошові кошти на загальну суму понад 240 тис. грн., 9 банківських карток, документи бухгалтерського та податкового обліку, митні декларації та документи митного оформлення. Також, під час проведення заходів, накладено арешт на 70 вантажних транспортних засобів, що здійснювали перевезення вантажів до тимчасово непідконтрольної території Донецької області орієнтовною вартістю понад 42 млн. грн.

Останні статті на сайті