Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Засідання виконкому Артемівської міської ради

Переглядів: 8799
13.09.2011 - 14:53

12.10.2011 року о 13 годині в малій залі засідань адміністративного будинку міської ради відбудеться засідання виконкому Артемівської міської ради, основні питання порядку денного:

  1. Про виконання заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі на період надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2010-2011 років, та затвердження відповідних заходів на період 2011-2012 років.
  2. Про стан виконання вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради у 2011 році.
  3. Про підсумки підготовки підприємств житлово-комунального господарства м.Артемівська до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років.
  4. Про стан архівоведення  на підприємствах, які є комунальною власністю територіальної громади м.Артемівська.
  5. Звіт директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» про стан роботи зі зверненнями громадян.
  6. Про хід виконання завдань та заходів щодо виконання на території Артемівської міської ради Загальнодержавної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року, затверджених рішенням виконкому Артемівської міської ради від 08.09.2010 №419.
  7. Про затвердження загального переліку підприємств, установ та організацій, документація яких підлягає закладенню до регіонального страхового фонду документації по м.Артемівську.
  8. Про стан виконання відділом освіти Артемівської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Останні статті на сайті