Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Роботодавці Донеччини сплатили 4 мільярда гривень єдиного внеску

Переглядів: 1825
19.09.2017 - 05:59

Впродовж січня-серпня 2017 року органи фіскальної служби Донеччини забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на загальну суму 4 млрд 62 млн гривень, тим самим перевищивши очікувані статистичні показники на 17,7%. У порівнянні зі сплаченими роботодавцями минулого року сумами єдиного внеску, показники цього року зросли на чверть, або на 1 млрд гривень.

Щомісяця на соціальні видатки працедавці Донецької області сплачують 507 млн гривень, тоді як у минулому році цей показник був на рівні лише 390 млн гривень.

Фіскальна служба Донеччини продовжує вживати заходи, направлені на легалізацію заробітних плат та створення прозорого ринку зайнятості населення. Адже роз’яснення роботодавцям необхідності офіційного працевлаштування найманих працівників, відмови від виплати заробітної плати в «конвертах» – це ключові фактори, які сьогодні впливають на збільшення надходжень єдиного внеску.

Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.