Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Презедент України

Розпочався чотириденний навчальний тренінг з проектного менеджменту

Переглядів: 978
19.09.2017 - 12:44

18 вересня у Бахмуті розпочався чотириденний навчальний тренінг з проектного менеджменту. Захід проходить при партнерстві  Волинського Ресурсного Центру в рамках програми ПРООН «Відновлення та розбудови миру». Координатор тренінгу - Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради.

До участі у навчанні залучилися представники органів місцевого самоврядування, закладів охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, громадські організації та представники п’яти  сільських рад, що в перспективі увійдуть до Бахмутської об’єднаної територіальної громади.

Ігор Добко, тренер, що веде навчання, ознайомить учасників з загальною тематикою залучення ресурсів, поняттям проекту місцевого та регіонального розвитку, логікою проектів міжнародних донорів та ДФРР. Тренінгом передбачений і практичний блок заняття – складання проектної заявки. Кожен отримає можливість проаналізувати і описати проблему, мету, завдання, заходи власного проекту та його результати. По завершенні тренінгу  учасників чекає  тестування і виконання домашнього завдання. 

В подальшому учасники зможуть використати набуті знання та досвід для розробки та впровадження проектів розвитку громади Бахмута та майбутньої об’єднаної територіальної громади.

18 вересня у Бахмуті розпочався чотириденний навчальний тренінг з проектного менеджменту. Захід проходить при партнерстві  Волинського Ресурсного Центру в рамках програми ПРООН «Відновлення та розбудови миру». 18 вересня у Бахмуті розпочався чотириденний навчальний тренінг з проектного менеджменту. Захід проходить при партнерстві  Волинського Ресурсного Центру в рамках програми ПРООН «Відновлення та розбудови миру».