Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Проведено «Круглий стіл» для прийомних батьків «Відповідальність батьків за розвиток та виховання дитини»

Переглядів: 1597
19.09.2017 - 13:47

18.09.2017 року службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено «Круглий стіл» для прийомних батьків «Відповідальність батьків за розвиток та виховання дитини».

Під час «Круглого столу» з прийомними батьками обговорювалися питання щодо належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми. Також обговорювалося питання, які призвели або можуть призвести до трагічних випадків, погіршення умов виховання, утримання та розвитку дітей-сирті та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Прийомні батьки отримали інформаційно – просвітницькі буклети: «Відповідальність батьків за розвиток та виховання дитини», «Зупинимо насильство в сім’ї!», «Насилие – это мусор, который нужно выносить из дома!» в яких було попереджено батьків щодо  належного виховання дітей.

Питання виконання батьками обов’язків щодо належного виховання, відповідальності за виховання, навчання і розвиток своїх дітей завжди були актуальними й важливими. Те, що дитина набуває у родині, вона зберігає на протязі всього свого життя. Виховання – процес організованого та ціле направленого впливу на особистість та поведінку дитини.

Отже, основний тягар за виховання, спілкування та відповідальність дітей лягає на плечі батьків. Щоб не допустити біди, батьки повинні цікавитись з ким дружить дитина, де проводить вільний час, чим захоплюється, куди ходить вечорами, в якому вигляді та стані приходить додому. Батькам необхідно цікавитись навчанням та поведінкою дитини.

Останні статті на сайті