Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Регіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднання

Переглядів: 2230
29.09.2017 - 10:24

28 вересня в молодіжному центрі "Перспектива" пройшла тепла зустріч та корисний обмін досвідом заступників директорів з навчально-виховної роботи та бібліотекарів закладів професійно-технічної освіти області.

На Регіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднання з'їхалися представники з Краматорська, Торецька, Соледару та інших міст. Обговорювали нормативно-правове та методичне забезпечення освітнього процесу, впровадження елементів сучасних педагогічних та інформаційних технологій, ділилися досвідом. Заслухали on-line доповідь методистів кабінету виховної та інформаційної роботи навчально-методичного центру професійно-технічної освіти, задавали питання, що цікавлять та отримували відповіді. Всі гості відзначили красу мальовничого району Північного ставу та не змогли не сфотографуватися на «Алеї троянд».

Регіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднанняРегіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднанняРегіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднанняРегіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднанняРегіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднанняРегіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднанняРегіональне бінарне засідання Бахмутського методичного об'єднання