Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Донецька обласна рада

День усиновлення – свято врятованих життів!

Переглядів: 2349
02.10.2017 - 08:34

В останній день вересня Україна відзначала день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Сьогодні в родинах нашого міста виховуються 48 усиновлених дітей, але ще 19 дітей, позбавлених батьківського піклування, які можуть бути усиновлені щодня чекають на своїх тата і маму.
З нагоди свята у нашому місті пройшла акція «Подаруй дитині родину», в рамках якої були розповсюджені інформаційні матеріали з популяризації національного усиновлення, зацікавленим мешканцям громади надані  роз’яснення щодо процесу усиновлення та  інших можливих сімейних форм виховання дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
З питань усиновлення, створення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу та влаштування дітей, які залишились без батьківського піклування під опіку/піклування громадян, звертатися до служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за адресою: м. Бахмут, вул. Сибірцева, 190, І поверх (р-он м. Брусничка), за тел. 44-03-78.

День усиновлення – свято врятованих життів!День усиновлення – свято врятованих життів!День усиновлення – свято врятованих життів!