Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

День працівників освіти в Школі мистецтв

Переглядів: 3034
02.10.2017 - 10:32

29 вересня 2017 року у Школі мистецтв міста Бахмут вітали вчителів Школи. Музика, щирі посмішки і квіти, а також піднесений настрій наповнили концертну залу.

Адміністрація та профспілковий комітет Школи мистецтв привітали ювілярів та ветеранів педагогічної праці і вручили їм подяки та пам’ятні подарунки.
Колектив Школи мистецтв міста Бахмут щиро привітав своїх колег Баєва Я.Є., Коваленко В.Є., Кумейко О.О. з високими нагородами Бахмутської міської ради, які вони отримали до Дня працівників освіти.
Яскраві концертні номери у виконанні учнів та викладачів Школи стали прикрасою заходу і створили неперевершену святкову атмосферу.

День працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтвДень працівників освіти в Школі мистецтв

Останні статті на сайті