Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Учителі Бахмута – учасники зустрічі з Президентом України

Переглядів: 2424
04.10.2017 - 05:37

Напередодні свята працівників освіти педагоги міста Бахмута Ірина Помазан, учитель початкових класів школи №5, та Ольга Петриченко, учитель початкових класів школи №18, стали учасниками зустрічі з Президентом України Петром Порошенко, яка відбулася в м. Києві на базі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Під час заходу велику увагу було приділено обговоренню нового Закону «Про освіту», який за словами Глава держави «відкриває шлях до довгоочікуваної системної реформи в освітній сфері».
Президент вказав на те, що новий документ дає педагогам можливість вільного вибору форм, методів і засобів навчання, які відповідають освітній програмі, у тому числі й сучасній.
Також у бахмутських учителів була можливість спілкування з Міністром освіти Лілією Гриневич, яка зауважила, що «новий Закон «Про освіту» – це закон нових можливостей для усієї освіти в Україні від дошкілля і до освіти дорослих».

Учителі Бахмута – учасники зустрічі з Президентом УкраїниУчителі Бахмута – учасники зустрічі з Президентом УкраїниУчителі Бахмута – учасники зустрічі з Президентом України

Останні статті на сайті