Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Верховна рада України

Виховуємо гарний читацький смак

Переглядів: 2190
04.10.2017 - 06:53

Напередодні чудового свята Всеукраїнського Дня бібліотек учні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського відвідали Бібліокафе «Гарний смак».

Нову форму роботи для третьокласників представила завідувач шкільного бібліотечно-інформаційного центру Тетяна Кириєнко зі своїми юними помічниками – бібліотечним активом. Дівчата 7-А класу для бібліотечного кафе ретельно готували книжкові «делікатеси», щоб здивувати та порадувати школярів початкової ланки. До святкового меню увійшли «салати» з приказок, коктейль «Загадкова казка», запіканка «Добрі поради», смузі-експромт «Ріпка» та інші літературні «страви». Хлопчики та дівчатка 
3-В класу були в захваті від майстер-класу «шеф-кухаря» по виготовленню орігамі закладки-куточка. Школярики старанно повторювали за «майстром» всі дії та отримали дивовижну насолоду і задоволення від результату. На згадку про гарне проведення часу у кожного залишилась корисна прикраса для книги, що була зроблена власноруч та солодкий десерт «Книжковий гурман», яким частували відвідувачів-читачів за активну участь у конкурсах та вікторинах.
Літературне смакування страв скінчилось, але Бібліокафе й надалі буде приймати відвідувачів і частувати «гаряченьким» та компліментами від «шеф-кухаря», щоб кожен з користувачів зміг відшукати у книгах не лише корисні думки, але й виховати гарний читацький смак.

Виховуємо гарний читацький смакВиховуємо гарний читацький смакВиховуємо гарний читацький смакВиховуємо гарний читацький смакВиховуємо гарний читацький смак