Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Верховна рада України

Свято мікрорайону Ступки

Переглядів: 2950
05.10.2017 - 18:20

Школа №9 зібрала у своєму затишному холі дорослих і малих мешканців мікрорайону Ступки, щоб у дружньому колі відсвяткувати Свято мікрорайону Ступки, яке проходило під патронатом Бахмутського міського голови Олексія Реви. Не дивлячись на осінню погоду, організаторам свята вдалося створити теплу і затишну атмосферу.

Напочатку свята Олексій Рева нагородив кубком футболістів, які провели матч на новому футбольному полі з штучним покриттям, а жителі мікрорайона та вболівальники подякували Бахмутському міському голові за сприяння в реалізації цього проекту.

Також Олексій Рева привітав зібрання зі святом мікрорайону вже у школі, висловивши найкращі побажання жителям Ступок. До привітань Бахмутського  міського голови також приєдналися настоятель Свято-Георгіївського храму священик Олексій Польченко, голова комітету мікрорайону «Ступки» Тетяна Мороз та депутат міської ради Микола Калеватих. Вони раді були привітати мешканців зі святом, подякували за невтомну працю, любов до людей, до міста, до землі.

Наприкінці урочистої частини творчі колективи подарували присутнім своє мистецтво, а від Бахмутського міського голови Олексія Реви довгожителі, молоді сім’ї та сім’ї з новонародженими отримали пам’ятні подарунки з нагоди свята.

Вечір завершився дружним чаюванням мешканців мікрорайону та гарним настроєм.

Свято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону СтупкиСвято мікрорайону Ступки

Останні статті на сайті