Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок провела триалог та тему протидії торгівлі людьми

Переглядів: 1932
06.10.2017 - 10:57

Ні для кого не секрет, що Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми.

За даними дослідження, проведеного на замовлення Міжнародної організації з міграції (МОМ), з 1991 року по теперішній час понад 160000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми.

Проблема загострилася с початком бойових дій в Донбасі. В країні з’явилися тисячі людей, що були вимушені залишити свої домівки, податися в різні, під час незнайомі,  населені пункти, де їм дуже складно знайти роботу - джерело забезпечення свого існування

05 жовтня 2017 року у приміщенні «Клубу ветеранів» МЦКтаД ім. Є.Мартинова відбувся триалог «Партнерство в запобіганні торгівлі людьми і у виявленні постраждалих від торгівлі людьми» в межах проекту ОБСЄ «Поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».

Зустріч була проведена Донецькою обласною Лігою ділових і професійних жінок за участі представників громадських організацій, Бахмутської міської ради та підприємців міста Бахмуту.

Мета заходу: вироблення партнерської позиції між представниками громадськості, підприємницьких кіл, бізнесу та органів місцевого самоврядування щодо запобігання ризикам потрапляння в ситуацію торгівлі людьми,  а також визначення шляхів виявлення постраждалих від торгівлі людьми для  подальшого надання їм всебічної допомоги.

Цей проект  реалізується з 2009 року у всіх областях України.  Партнером ОБСЄ в Донецькій області в цьому проекті виступає Донецька обласна Ліга ділових и професійних жінок (ДОЛДПЖ), яка понад 17 років працює в сфері протидії торгівлі людьми за підтримкою Донецької обласної адміністрації.

У ході проведенні триалогу учасникам було роз’яснено, як надавати пересічним громадянам інформацію про те,  що держава через суб’єктів НМВ, може забезпечити реальну допомогу постраждалим від торгівлі людьми, а також шляхи доведення інформації до постраждалих від торгівлі людьми.

Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок провела триалог та тему протидії торгівлі людьмиДонецька обласна Ліга ділових і професійних жінок провела триалог та тему протидії торгівлі людьмиДонецька обласна Ліга ділових і професійних жінок провела триалог та тему протидії торгівлі людьмиДонецька обласна Ліга ділових і професійних жінок провела триалог та тему протидії торгівлі людьми

Останні статті на сайті