Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 156 гостей.

Донецька обласна рада

Зустріч школярів Бахмутської школи №18 з представниками ОБСЄ

Переглядів: 1781
09.10.2017 - 14:42

Старшокласники Бахмутської школи школи №18 ім. Дмитра Чернявського зустрілись з представниками організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

У теплій, невимушеній атмосфері пройшла зустріч учнів із співробітниками Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні.  Сильвія, одна з представниць цієї організації, за допомогою перекладача Катерини надала корисну та цікаву інформацію про роботу ОБСЄ. Діти дізнались, що головною метою Місії є зниження рівня напруженості, сприяння нормалізації ситуації, враховуючи сприяння налагодженню діалогу на місцях. Жінка була дуже люб'язна, відповідала на різноманітні запитання учасників заходу. До речі, школярі намагалися спілкуватися англійською мовою і, хоча вона не завжди була досконалою, усі розуміли один одного. Вразило старшокласників ставлення працівників міжнародної служби до своєї роботи: за їх словами, ОБСЄ – це не робота, це напрям та стиль життя. Іще однією з найцікавіших подій для хлопців та дівчат стала нагода  приміряти справжні захисні шоломи та бронежилети – саме ці приладдя міжнародні службовці використовують у своїй роботі чи не щодня.

Наприкінці зустрічі кожен з учасників заходу отримав візитку, буклет, календар, світловідбивний браслет з позначкою ОБСЄ та смачні печива і соки від гостей.  

Пані Сильвія дала слово, що вони повернуться, щоб більше розповісти про свою роботу. Для учнів школи це був не лише цікавий досвід та практика в спілкуванні з носіями інших мов, але й гарний приклад міжнародного співробітництва.

Старшокласники Бахмутської школи школи №18 ім. Дмитра Чернявського зустрілись з представниками організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).Старшокласники Бахмутської школи школи №18 ім. Дмитра Чернявського зустрілись з представниками організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).Старшокласники Бахмутської школи школи №18 ім. Дмитра Чернявського зустрілись з представниками організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).Старшокласники Бахмутської школи школи №18 ім. Дмитра Чернявського зустрілись з представниками організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Останні статті на сайті