Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

На забезпечення соціальних гарантій від роботодавців Донеччини надійшло 4,5 млрд грн єдиного внеску

Переглядів: 2258
11.10.2017 - 08:02

З початку року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 4 мільярда 566 мільйонів гривень. Порівняно з минулорічними показниками надходження єдиного внеску зросли майже на чверть, або на  1,1 млрд гривень.

Заходи фіскальної служби Донеччини направлені на легалізацію заробітних плат та створення прозорого ринку зайнятості населення – це ключові фактори, які на даний час впливають на збільшення надходжень єдиного внеску.

Серед лідерів зі сплати єдиного внеску підприємства та підприємці м. Маріуполя, які забезпечили майже 27% від загальних надходжень – 1,2 млрд гривень. На другому місці роботодавці Слов’янського району, які сплатили 872 млн грн єдиного внеску. Третю позицію займають страхувальники Покровського району Донецької області з результатом у 603 млн гривень.

Єдиний внесок є джерелом наповнення фондів соціального страхування, з яких здійснюються виплати пенсій, забезпечуються соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань. 

Тому ті роботодавці, котрі нехтують вимогами законодавства, не оформлюють найманих працівників та виплачують заробітну плату в «конвертах», позбавляють своїх робітників цих гарантій, порушуючи тим самим їх права на соціальний захист та підтримку держави.

Останні статті на сайті