Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11

Переглядів: 2170
13.10.2017 - 07:00

14 жовтня багатий на свята, бо в цей день православні християни відзначають Покрову Пресвятої Богородиці, яка є заступницею від ворогів.
У День українського козацтва та Захисника України вшановують героїв, що поклали власне життя за рідну землю та мир на ній.

На виховних годинах у Бахмутському НВК №11 згадали українських воїнів, які зі зброєю в руках захищають крихкий кордон України, військових лікарів, волонтерів, на плечах яких тримається діюча українська армія.

Під час заходів лунали українські пісні, слова глибокої поваги і вдячності за збережене для нас мирне життя. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, земляків, які героїчно загинули від важкої зброї агресорів.

До Дня Захисника України між збірними 8-9 класів Бахмутського НВК та членами Лігі майбутніх поліцейських відбувся футбольний матч.

Учні 5-11 класів школи-ліцею взяли участь у акції «Напиши листа солдату», члени військово-спортивного клубу допомогли розповсюдити агітаційні листівки «Ти потрібен своїй країні».

Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Заходи до Дня захисника України у Бахмутському НВК №11

Останні статті на сайті