Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Донецька обласна рада

«Урок мужності»

Переглядів: 1303
18.10.2017 - 06:37

Напередодні свята Дня захисника України та Дня Українського козацтва на базі загальноосвітніх шкіл, Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ Дон НТУ та ДНЗ «Бахмутського центру професійно-технічної освіти», представники Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату  провели  «Урок мужності» для учнів 10-11 класів та студентів. Організатором зустрічі був Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою «Уроків мужності» було сприяння позитивного ставлення учнівської та студентської молоді до військової служби, професії військовослужбовця, формування патріотичної свідомості, почуття любові до України та поваги до захисників Вітчизни.

Дуже цікавим для учнів та студентів було те, що вони мали змогу випробувати себе на практиці розбирання та складання зброї,  приміряти бронежилет та військову каску.

Такі заходи є важливими, оскільки вони сприяють розумінню громадського обов’язку та патріотизму.

Представники Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату  провели  «Урок мужності» для учнів 10-11 класів та студентів Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ Дон НТУ та ДНЗ «Бахмутського центру професійно-технічної освіти». Представники Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату  провели  «Урок мужності» для учнів 10-11 класів та студентів Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ Дон НТУ та ДНЗ «Бахмутського центру професійно-технічної освіти». Представники Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату  провели  «Урок мужності» для учнів 10-11 класів та студентів Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ Дон НТУ та ДНЗ «Бахмутського центру професійно-технічної освіти». Представники Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату  провели  «Урок мужності» для учнів 10-11 класів та студентів Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ Дон НТУ та ДНЗ «Бахмутського центру професійно-технічної освіти». Представники Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату  провели  «Урок мужності» для учнів 10-11 класів та студентів Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ Дон НТУ та ДНЗ «Бахмутського центру професійно-технічної освіти».

Останні статті на сайті