Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Презедент України

Осінні канікули з дитячою бібліотекою

Переглядів: 3851
20.10.2017 - 08:22

В міській бібліотеці для дітей триває насичений подіями тиждень осінніх канікул.

17 та 18 жовтня 2017 року в інтернет-центрі бібліотеки для всіх відвідувачів проходила віртуальна подорож «Осінні пейзажі». Діти знайомились з цікавими легендами про осінь, розгадували загадки. Перегляд слайдів і отримання подарунків від осені викликали у гостей позитивні емоції.

Протягом тижня в бібліотеці діє ігротека «Канікул пора, радіє дітвора», де діти розважаються настільними іграми, головоломками, цікавими вікторинами, веселими забавами. Для наймолодших вихованців дитячого садочку № 25 «Дзвіночок» та читачів бібліотеки 19 жовтня пройшла хвилина радісного читання «Час казок для малюків». Щоб зацікавити малечу, бібліотекарі підготували казковий перегляд «Сузір’я української казки». Зустріч з казкою для маленьких читачів була досить цікавою і захопливою. Діти із задоволенням слухали казкові історії, брали активну участь у літературній грі «Розумники» та у конкурсах: «Загадкова скарбниця», «Сюрприз», «Допоможи вороні». Для школярів загальноосвітніх шкіл № 1 та № 5 пройшов літературно-поетичний вернісаж «Осінь щедра, осінь золотава».

Канікули на цьому не завершуються, то ж запрошуємо провести свій вільний час з дитячою бібліотекою.

17 та 18 жовтня 2017 року в інтернет-центрі бібліотеки для всіх відвідувачів проходила віртуальна подорож «Осінні пейзажі».17 та 18 жовтня 2017 року в інтернет-центрі бібліотеки для всіх відвідувачів проходила віртуальна подорож «Осінні пейзажі».17 та 18 жовтня 2017 року в інтернет-центрі бібліотеки для всіх відвідувачів проходила віртуальна подорож «Осінні пейзажі».17 та 18 жовтня 2017 року в інтернет-центрі бібліотеки для всіх відвідувачів проходила віртуальна подорож «Осінні пейзажі».